Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی استاندار مرکزی گفت: متاسفانه همچنان با تجمعات و صف‌ها روبرو هستیم که نقطه آسیب ما در این بیماری است و باید هر کاری که به ایجاد تجمع و صف منجر می‌شود، تعطیل شود.

به گزارش برنا از اراک، بهروز اکرمی در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی با اشاره در پیش‌ بودن شب یلدا، اظهار کرد: جای تاسف دارد که ما این روزها دغدغه شب یلدا داشته باشیم در حالی‌که بیماری کووید ۱۹ همه مراسم‌های مذهبی و ملی دنیا مانند مراسم حج و نوروز را تعطیل کرده است، اما سوال این است که با وجود این شرایط چرا باید دورهمی خانوادگی در یک شب به این میزان انرژی ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا را به خود صرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر سه شهرستان تفرش، خنداب و زرندیه در وضعیت زرد قرارگرفته اند و باید دوسوم کارمندان در محل کار حاضر باشند، گفت: در باقی شهرستان‌های دارای شرایط نارنجی، ادارات با یک‌دوم کارمندان فعال خواهند بود. البته باید اشکالات شهرستان‌های نارنجی بررسی و رفع شود تا در وضعیت زرد قرار گیرند.

اکرمی افزود: متاسفانه همچنان با تجمعات و صف‌ها روبرو هستیم که نقطه آسیب ما در این بیماری است و باید هر کاری که به ایجاد تجمع و صف منجر می‌شود، تعطیل شود.

وی با بیان اینکه قرار بود از شبکه شاد برای ترویج مباحث مرتبط با پیشگیری از شیوع این بیماری استفاده شود، نه اینکه فقط بستری برای اقناع عمومی جهت برگزار نشدن دورهمی باشد،، اظهار کرد: در برخی از روستاها و نقاطی که امکان استفاده از شبکه شاد وجود ندارد کمیته سه نفره متشکل از فرماندار، رییس شبکه بهداشت و رییس آموزش و پرورش به عنوان تصمیم گیرنده می‌توانند اقدام به برگزاری کلاس‌های حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی و اعمال محدودیت در تعداد دانش‌آموزان کنند.

معاون استاندار مرکزی اظهار کرد: باید اثرات اجرای طرح شهید سلیمانی نیز ارزیابی شود و در این راستا دانشگاه علوم پزشکی به این بررسی ورود کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهروز اکرمی معاون سیاسی استانداری مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مختصات نظم جدید منطقه

این روزها آمریکایی‌ها در حال بررسی این مسأله هستند که میان بنیامین نتانیاهو و برقراری آتش‌بس، کدام‌ را انتخاب کنند؟ این درحالی است که دراین شرایط،حماس توانمندتر از گذشته درصحنه مذاکرات غیرمستقیم ظاهر شده و پذیرش آتش‌بس به معنای پیروزی حماس و مقاومت است. این مسأله نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی درعرصه دیپلماسی نیز بسیار ضعیف است. 

به گزارش ایسنا، ‌جعفر قنادباشی،تحلیلگر مسائل بین‌الملل در یادداشتی در جام جم نوشت: مسائل مختلفی این روزها بر تحولات منطقه سایه انداخته است اما در این میان می‌توان به سه مسأله که به نظر می‌رسد تأثیر بیشتری بر تحولات منطقه دارند اشاره‌کرد. یکی از این مسائل تجمعات اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا، اروپا، استرالیا و کاناداست که موجی جهانی را علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و سیاست‌های آمریکا ایجاد کرده است. تأثیر اعتراضات دانشجویی به حدی است که مقامات آمریکایی نمی‌توانند بی‌تفاوت از کنار آن عبور کنند. به همین دلیل رئیس‌جمهور آمریکا نیز به این مهم واکنش نشان داده است.

نباید فراموش کرد که تحت تأثیر اعتراضات دانشجویی و مردمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه، اقدامات مناسبی نیز در برخی کشورها رقم خورده است. برای نمونه اعتراضات در ترکیه سبب شد مقامات این کشور تصمیم بگیرند تا روابط تجاری خود را با اسرائیل قطع کنند. علاوه بر این کلمبیا نیز چنین رویکردی را در پیش گرفته است. مسأله دوم که تحولات منطقه تحت تأثیر آن قرار دارد، عملیات «وعده صادق» است. 

برای نمونه، این اقدام ایران واکنش آمریکا و متحدانش را در پی داشته است و اثرات آن را در سفر وزیر خارجه آمریکا به منطقه و تحرکات مربوط به آتش‌بس می‌توان دید. افزون بر این، گروه‌های مقاومت نیز در سایه عملیات وعده صادق اقدامات گسترده‌تر و جدی‌تری را علیه جنایات رژیم صهیونیستی در دستور کار قرار داده‌اند. برای نمونه، یمنی‌ها وارد چهارمین مرحله از برنامه‌های‌شان در حمایت از مردم غزه شده و اعلام کرده‌اند که حوزه عملیاتی آنها به مدیترانه نیز گسترش پیدا کرده است. حزب‌الله لبنان نیز این روزها مراکز مهم‌تری را مورد حمله قرار می‌دهد. در این میان مسائل داخلی رژیم صهیونیستی را باید سومین مسأله‌ای دانست که این روزها روی تحولات منطقه سایه انداخته است.

به عبارت دیگر موج استعفاهایی که رژیم صهیونیستی با آن رو به روست در کنار گسترش تظاهرات علیه کابینه بنیامین نتانیاهو از دیگر مسائلی است که این روزها روی تحولات منطقه تأثیرگذار است. در این میان اظهارنظرها درباره برقراری آتش‌بس نیز بیش از گذشته منتشر می‌شود و می‌توان گفت احتمال برقراری آتش‌بس در حدود ۲۱۰ روزی که از جنگ در غزه می‌گذرد، این روزها بیشتر است اما توقف جنگ برای نتانیاهو به معنای سقوط و شکست در جنگ است. در واقع این روزها آمریکایی‌ها در حال بررسی این مسأله هستند که میان بنیامین نتانیاهو و برقراری آتش‌بس، کدام‌ را انتخاب کنند؟ این درحالی است که دراین شرایط،حماس توانمندتر از گذشته درصحنه مذاکرات غیرمستقیم ظاهر شده و پذیرش آتش‌بس به معنای پیروزی حماس ومقاومت است. این مسأله نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی درعرصه دیپلماسی نیز بسیار ضعیف است. 
 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق از یک تاکسی
  • این روزها در دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • تاسف عمیق رئیسی درباره شکستن حرمت دانشجو در خاک امریکا! | فیلم
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • مختصات نظم جدید منطقه
  • تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین