Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با نزدیک شدن به طولانی ترین شب سال، خانواده های ایرانی در پی تدارک خاص برای این شب هستند تا در کنار خانواده و دوستان سنت دیرینه ایرانی و اسلامی را به جای آوردند.

چله اول که اولین روز زمستان و یا نخستین شب آن است تولد مهر و خورشید شکست ناپذیر است، زیرا مردم دوره های گذشته که پایه زندگی شان برکشاورزی و چوپانی قرار داشت و در طول سال با سپری شدن فصل ها و تضادهای طبیعت خو داشتند و براثر تجربه و گذشت زمان با گردش خورشید و تغییر فصول و بلندی و کوتاهی روز و شب و جهت حرکت و قرار ستارگان آشنایی یافته و کارها و فعالیتشان را براساس آن تنظیم می کردند و به تدریج دریافتند که کوتاهترین  آخرین روز پاییز یعنی سی ام آذر و بلندترین شب ها شب اول زمستان است اما بلافاصله بعد از این با آغاز دی روزها بلندتر و شب ها کوتاه تر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این تفاسیر، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی سال هاست که به دشمن اصلی دورهمی بودن ایرانی ها تبدیل شده است.  حال در شب یلدا برای تجربه یک روز بدون فضای مجازی باید تلاش کنیم. در ادامه توصیه های هنرمندان در مورد شب یلدا را می خوانید:

پاک نیت: شب یلدا شبکه های اجتماعی را تعطیل کنیم

محمود پاک نیت در گفتگو با خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به شب یلدا اظهار داشت: شب یلدا، شب دورهمی بودن در کنار خانواده و مخصوصا پدربزرگ و مادر بزرگ ها است. طبق سنت دیرینه ایرانیان در این شب باید با دورهم جمع شدن، صحبت کردن، و کارهایی که در این شب رسم است، لذت ببریم.

بازیگر سینما و تلویزیون کشور ادامه داد: این رسم را نباید فراموش کنیم؛ استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی دورهم بودن ها را خراب می کند. در این شب استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را کنار بگذاریم.

وی در پایان گفت: باید از تکنولوژی های روز استفاده درستی داشته باشیم. نباید اجازه داد که فرهنگ اصیل ایرانی فراموش شود.

حبیبیان: شب یلدا لااقل گوشی ها را ساعتی خاموش کنیم

چنگیز حبیبیان نیز در گفتگو با خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان  یلدا اظهار داشت: اوضاع و احوال خانواده های ایرانی با آمدن فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بد شده است. متاسفانه در بعضی جمع ها شاهد هستیم که حتی بچه های 5-6 ساله نیز با در دست داشتن یک تبلت غرق در این فضاست؛ مادر هم کنار نشسته و غرق گروه های خود در شبکه های اجتماعی است.

وی ادامه داد: شب هایی همچون یلدا فرصت مناسبی است که خانواده ها در کنار هم جمع شوند، از وجود هم بهره مند شده و هم از صحبت های یکدیگر استفاده کنند. توصیه می کنم در شب یلدا لااقل گوشی های خود را ساعتی خاموش کنیم و کنار بگذاریم.

 تقی پور: شب یلدا سراغ فضای مجازی نرویم

آتش تقی پور خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان  با اشاره به سنت های ایرانیان در بلندترین شب سال اظهار داشت: در سال های دورتر، شب یلدایی نبود که در خانه پدربزرگ یا مادر بزرگ جمع نشویم و از پند و اندرزهای آنها و قضه هایشان استفاده نکنیم؛ اتفاقاتی بسیار لذت بخش بود.

وی ادامه داد: در حال حاضر با گذشت زمان ما تبدیل به پدربزرگ شدیم و در این شب مشتاقانه منتظر فرزندان خود، به ویژه نوه هایمان هستیم.

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون کشور گفت: یک بار هم شده در شب یلدا سراغ فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نرویم و به این شکل فرصت در کنار خانواده بودن را از دست ندهیم.

آتش تقی پور اظهار داشت: استفاده بیش از اندازه از فضای مجازی باعث دور شدن از کانون واقعی و مهم خانوده است؛ بیاییم از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی درست استفاده کنیم.

 

گزارش از سعید پیرزاده

انتهای پیام/

توصیه هنرمندان به استفاده نکردن از شبکه های اجتماعی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان

محسن صفایی فرد سردبیر مجله هنری «بوم» درباره این برنامه که پخش آن از سال گذشته در شبکه دو سیما آغاز شده به خبرنگار مهر بیان کرد: این برنامه بازنمایی هنر و هنرمندان ایرانی در میدان و مکان الهام بخش هنری است.

وی درباره رویکرد برنامه اضافه کرد: «بوم» می خواهد از استودیو بیرون بیاید و تصویری معنی‌دار از صحنه هنر ایران به چشم مخاطب برساند. هر قسمت از این برنامه سراغ آثار تازه هنری، اجراهای تازه، نمایشگاه ها و هنرمندانی که به دلایل مختلفی نامشأن مطرح می شود، می رود. برنامه گاهی به صورت متمرکزتر سراغ هنرمندان رفته و در این بخش دیداری با هنرمندان بزرگ دارد که چند سالی است کمرنگ بوده اند. کارنامه این هنرمندان در برنامه مرور می شود و گپ و گفت در محل کار و خانه آنها برگزار می شود.

«بوم» صرفاً یک برنامه با موضوع هنر نیست بلکه یک برنامه هنری است

صفایی فرد با تاکید بر خروج «بوم» از یک برنامه صرف استودیویی تصریح کرد: در این برنامه بنا داریم بیرون از استودیوها به ملاقات اثر هنری و هنرمند برویم و تلاش می کنیم «بوم» صرفاً یک برنامه با موضوع هنر نباشد بلکه یک برنامه هنری با قابی در خور شأن برای هنر و هنرمندان باشد. از جهت کیفیت بصری و قابی که تدارک می بینیم نیز هدفمان این بود تصویری باشکوه به چشم مخاطب برسانیم. این برنامه هدفی فردی را دنبال می کند که آموزش چشم اندازهای هنر ایران برای مخاطب است. «بوم» می خواهد زیبایی شناسی مخاطب را ارتقا دهد و البته نه به سبک یک برنامه تخصصی چون «بوم» در شبکه دو که شبکه زندگی است تعریف شده از این رو بیشتر سراغ هنرمندانی می رویم که بتوان به همراه آنها تصویری زیبایی شناسانه ارایه کرد.

سردبیر «بوم» اضافه کرد: در واقع بینندگان ما بیننده فضای هنری هستند اما فضای برنامه صرفاً نخبه پسند یا مشابه گفت‌وگوهای تخصصی و طولانی نیست.

وی درباره آیتم های برنامه توضیح داد: «بوم» در بعضی قسمت ها به فراخور موضوع برنامه روی یک موضوع متمرکز می شود مثلاً در برنامه ای که به مناسبت روز معلم پخش شد سراغ محمدرضا لطفی آهنگساز رفتیم که از زاویه معلمی او بود و تاکنون به شأن معلمی او پرداخته نشده بود.

پرسه در فضای هنر

صفایی فرد درباره حضور حامد مهربانی مجری برنامه نیز یادآور شد: «بوم» یک شخصیت پرسه زن و نوعی گشت و گذار در فضای هنر دارد. یکی از اجزای برنامه حامد مهربانی راوی برنامه است که به نوعی این شخصیت با او تعریف شده است. او هر هفته به تازه های هنر و آثار هنری می پردازد گاهی هم از یک هنرمند سراغ می گیرد. سال گذشته مجید انتظامی کنسرتی داشت که ما در ۲ قسمت به این کنسرت پرداختیم.

وی اضافه کرد: شخصیت محوری برنامه حامد مهربانی است که باید شکل بگیرد. او فقط مجری نیست و به نوعی صحنه گردان برنامه است، دست مخاطب را می گیرد و به جاهای مهم هنری می برد و مخاطب را با روایت هایی از هنر امروز ایران آشنا می‌کند. او سوابق پررنگی در اجرا دارد و حتی غیر از آن شأن برنامه سازی و تهیه کنندگی دارد و از این حیث انتخاب دقیقی بود. او یکی از افراد جدی در تحریریه و سردبیری است.

صفایی فرد در پااین درباره وجه تمایز برنامه نسبت به دیگر برنامه‌ها نیز عنوان کرد: مواجهه نزدیک با چهره هنر و هنرمند کمتر در قاب تلویزیون دیده شده است. ما آن تصویر استودیویی شده مکانیکی از برنامه ها را لااقل در این برنامه هنری به هم زدیم. به یک کنسرت، گالری یا موزه می رویم و جاهایی که در برنامه های دیگر و روتین هنرمندش مهم بوده برای ما در قالب محیط، نما و قاب، ارزش و حس و حال پیدا کرده است.

«مجله هنری بوم» با اجرای حامد مهربانی، تهیه‌کنندگی احمدرضا بلیغ و احمدرضا زارعی، کارگردانی کیانوش الطافی، سردبیری محسن صفایی فرد و همت گروه اجتماعی اقتصادی شبکه دو در مرکز هنری رسانه‌ای سلوک تهیه و تولید شده که چهارشنبه ها روانه آنتن شبکه دو می‌شود.

کد خبر 6098541 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی